Geen scheidsrechter en dus floot de trainer van de thuisploeg (City Pirates)

V: Stan - Mustafa - Fedor - Anwar
M: Zineddine - Sami - Ismail
A: Nelson - Bungamin - Nouamane
Ensar, Milan, Badr en Ayoub waren de vervangers!

City probeerde onmiddelijk vanop afstand! De eerste poging ging over en de volgende eindigde in de handen van Mateo! Na 7 minuten kwamen wij eens, Nouamane kwam van buiten naar binnen maar schoot in het zijnet! Een beetje later kon Nelson goed voorzetten maar de kopbal van Bungamin was veel te zwak! City kon dan centraal voorbij 3 man gaan maar ze trapten naast! Na een balverlies vooraan kwam City snel erdoor, Mateo bracht redding met de voet! In de 17de minuut kon Nouamane doorgaan, hij werd foutief neergehaald in de 16 en penalty! Nouamane nam hem en trapte rechtdoor, 0-1! In de laatste minuut van dit kwart gooide Sami de bal, met een vrije trap, achter de verdediging en Zineddine liep hem erin, 0-2!

2)D: Ensar
V: Stan - Mustafa - Fedor - Milan
A: Ayoub - Badr - Nouamane

In de 22ste minuut stuurde Sami Nouamane diep, de doelman was sneller op de bal maar duwde hem weg en Sami was het snelst bij de bal en 0-3! Vlak erna kon Milan uithalen maar naast! In de 32ste minuut probeerde City van ver, Ensar redde maar liet de bal over hem gaan maar kon de bal net voor de lijn nog pakken! Weer City maar nu misten ze doel! Zineddine liet zich dan te gemakkelijk de bal ontnemen maar ze trapten recht op Ensar! Bij het volgende schot van City moest Ensar de bal wegboksen! City bleef proberen maar Ensar stond pal! Ook Badr kon eens aanleggen maar voorlangs!

3)D: Mateo
M: Anwar - Sami - Ismail
A: Nelson - Bungamin -Nouamane

Nouamane stuurde onmiddelijk Milan diep maar hij trapte naast! Nouamane gaf de bal mee met de opkomende Milan, hij bezorgde de bal aan Bungamin maar alleen voor de doelman tikte hij naast! City kon dan weer dreigen maar Mateo redde! De volgende poging van City ging over! En dan gingen we knoeien! Fedor gaf een zwakke pas centraal aan Anwar die de bal verloor en 1-3! Dit in minuut 50! Een paar seconden later moest Mateo een bal wegtrappen maar hij trapte zwak in de voeten van City en 2-3! City geloofde in een terugkeer! Maar in minuut 53 kregen we de bal bij Nouamane die zijn verdediger uitkapte en via het been van een andere raak trof, 2-4! City probeerde dan weer van ver maar telkens redde Mateo! Sami trapte nog een vrije trap naast! Met een corner vond City de vrije man, Mateo was geklopt maar Milan redde op de lijn!

4)D: Ensar
M: Anwar - Sami - Zineddine

City probeerde van ver maar recht op Ensar! Dan weer een schot van City en nu duwde Ensar de bal in corner! Milan stuurde dan Nouamane diep maar deze  dribbelde iets teveel en weg kans! In minuut 69 kwamen Nouamane, Anwar en Ayoub eraf voor Nelson, Ismail en Bungamin! Plots kapt de spits van City zich vrij en kan van dichtbij knallen maar Ensar redde fantastisch! Nu probeerde City van ver maar Ensar redde opnieuw! Nu tikte City ons verloren en ook Ensar was geklopt maar weer stond Milan op de juiste plaats om de bal weg te werken! Sami bezorgde dan de bal aan de mee opgekomen Milan maar hij besloot op de doelman! Ook Ismail dribbelde zich vrij maar ook hij besloot op de doelman! Ensar duwde nog een grondscherend schot via de paal in corner! In minuut 77 kwam Ayoub er nog in voor Badr! Een goeie wedstrijd jongens!