V: Stan - Tunahan - Taha - Milan
M: Anwar - Junior - Bungamin
A: Nelson - Zineddine - Nouamane
Ensar, Ayoub en Alexis (U15) waren de vervangers!

Aymane kwam er aan terwijl de wedstrijd begon! Hij werd vriendelijk bedankt, een berichtje dat je te laat komt is toch het minste! Het eerste gevaar kwam van Cantincrode maar ze schoten over! Even later verdedigden we slecht uit maar Mateo lag in de weg! Weer kwam Cantincrode, nu doken ze op alleen op voor Mateo maar ze trapten naast! Na 18 minuten kwamen wij er is door, na een 1-2  met Zineddine kwam Junior alleen voor de doelman maar de doelman kon de bal met de voet redden! Nu stuurde Junior Nelson diep maar zijn voorzet eindigde in de handen van de doelman!

2)D: Ensar
V: Stan- Tunahan - Alexis - Taha
M: Bungamin - Ayoub - Nouamane
A: Nelson - Zineddine - Junior

In minuut 23 trok Cantincrode naar voor, ze vonden op rechts de meegkomen vrije speler en deze knalde overhoeks binnen!, 0-1! Nu probeerde Cantincrode van ver maar naast! In minuut 27 moesten Nelson en Ayoub van positie wisselen! Plots kon Nelson aanleggen maar zijn schot was te zwak! Voor het hinderen van Ensar kreeg Cantincrode geel in minuut 30! In minuut 35 kon Cantincrode weer alleen op doel afgaan maar ze trapten naast!

3)D: Mateo
V: Stan - Alexis - Tunahan - Taha
M: Anwar - Zineddine - Nouamane
A: Nelson - Milan - Ayoub

Weer dreigde Cantincrode maar Mateo pakte! Nu draaide Milan zich vrij maar hij trapte recht op de doelman! De volgende poging van Cantincrode werd afgeblokt! Nu vond Milan de vrijstaande Zineddine die van kortbij over knalde! Dan werd er toch een extra drinkpauze ingelast door de warmte! Tunahan stuurde dan Nelson met een lange bal diep maar ook hij botste op de doelman! Nouamane haalde dan uit maar op de doelman! Cantincrode kwam dan weer voor Mateo die de bal in corner kon duwen! Die corner werd doorgekopt en aan de tweede paal binnen getikt, 0-2! Een vrije trap van Zineddine ging nog ver naast!

4)D: Ensar
V: Stan - Alexis - Tunahan - Milan
M: Anwar - Nouamane - Zineddine

Na een hakje van Bungamin kon Junior schieten maar recht op de doelman! Junior kreeg dan geel voor het vastgrijpen van de verdediger! In minuut 72 kwam Ayoub erin voor Nouamane! Even later kregen we drinkpauze!  In minuut 75 kwam Taha erin voor Alexis! In minuut 77 stuurde Milan Junior diep maar de doelman was iets sneller op de bal! Na een slechte uittrap van Ensar trapte Cantincrode op Ensar, de bal bleef in het bezit van Cantincrode maar nu trapte ze nipt naast! 0-2 was de eindstand!