V: Stan - Mustafa - Fedor - Milan
M: Taha - Zineddine - Younes
A: Nelson - Mohamed - Nouamane
Ensar, Ayoub en Anwar waren de wissels!

Zineddine gaf onmiddelijk een mooie voorzet maar Mohamed miste zijn controle en weg kans! In minuut 3 kon Cantincrode schieten naar doel, een mooie krulbal maar Mateo kon de bal naast tikken! Milan kon ook eens aanleggen maar op de doelman! Met een corner vond Canticrode de vrije man aan de tweede paal maar deze tikte de bal naast! In de 11de minuut dribbelde Nouamane van buiten naar binnen, hij ging neer maar de scheids zag er niets in! Weer een goede corner van Cantincrode maar nu kopte ze naast! In het slot kreeg Cantincrode nog een grote kans, alleen voor Mateo maar hij gooide zich er goed tussen!

2)D: Ensar
V: Stan - Mustafa - Fedor - Anwar
M: Taha - Zineddine - Mohamed
A: Ayoub - Nelson - Nouamane

Cantincrode kon onmiddelijk op Ensar afgaan maar ze trapten recht erop! Een vrije trap van Fedor belandde in de handen van de keeper! In de 30ste minuut speelde Cantincrode de bal centraal diep en nu werkte ze mooi af, 1-0! Weer na een corner kopte Cantincrode naast! Er gebeurde niks noemenswaardig in dit kwart nog.

3)D: Mateo
A: Nelson - Milan - Nouamane

Mustafa tacklde een speler die doorging langs de lijn, een beetje te laat en dus geel! Cantincrode kon dan tweemaal uithalen maar zonder succes! Dan kon Nelson eens doorgaan, hij gaf mooi voor en Milan trapte in één tijd  op de doelman! De geloste bal kwam bij Stan maar deze moest met links trappen maar gebruikte buitenkant rechts en ver naast! Een minuutje later ging Nelson weer diep, nu probeerde hij zelf maar de doelman redde! Achterin leden we dan balverlies maar Cantincrode trapte voorlangs!

4)D: Ensar
M: Taha - Mohamed - Nouamane
A: Nelson - Milan - Ayoub

Cantincrode haalde uit van ver, Ensar lostte de bal en de rebound werd binnen getikt, 2-0! Even later trapten ze weer maar over doel dit keer! In minuut 67 moesten Nelson en Mustafa naar de kant voor Zineddine en Younes! In de 71ste minuut kwam de bal bij Milan in de 16 van Cantincrode, hij gaf hem aan Mohamed en die werd langs achter aangetikt! Penalty! Nouamane nam hem en 2-1! Taha kreeg nog geel maar kansen kwamen er niet meer!