Datum

17 oktober 2020 12:00

Accommodatie

Onbekend

We waren met 15 man! In doel Senna, achteraan Mehmed, Iljo, Sezgin en Thomas! Op het middeneld stonden Arthur, Ensar (hij speelt mee met de U17), Kamil, Ilias F en Anas! Vooraan begon Sami E! De wissels waren Aymane, Hamza, Eroll en Aaron! De geblesseerden Yassir en Milan kwamen de ploeg aanmoedigen! De eerste minuten zochten we naar de sterke punten van de tegenstander! Tot we in minuut 4 een mooie aanval ineen staken! Mehmed naar Arthur en die vond Kamil en zijn voorzet belandde bij Ensar en 0-1! Een paar minuten later kon Kamil uithalen maar de doelman haalde de bal uit de bovenhoek! Dan ging Mehmed achteraan in de fout en de spits van Olvac kon alleen doorgaan op Senna, die kwam uit en pakte de man! Gelukkig voor ons bleef het bij geel! In de 11de minuut kreeg Olvac een vrije trap en die werd weer over onze (stilstaande) verdedigers gelegd en een speler van Olvac mocht rustig afwerken, 1-1! Dat was ook de stand na de eerste 20 minuten!

Aymane, Hamza, Eroll en Aaron kwamen erop voor Anas, Thomas, Arthur en Ilias F! Hamza probeerde zijn snelheid te tonen maar Olvac zette daar een snelle goed voetballende verdediger tegen! Toch kon Hamza doorgaan en bereikte Sami E maar deze kon de doelman niet passeren! Olvac counterde goed met een paar snelle mannen maar het doel werd nog niet gevonden! Dan werd Iljo op de grond geduwd en de scheids lied begaan, Nouriddine riep wat naar de scheids en kreeg geel! Dan kon Sami E doorgaan maar hij besloot voorlangs! Ook Sezgin treuzelde wat teveel achterin en verloor bal maar Senna redde! De ruststand was 1-1!

Anas, Thomas, Arthur en Ilias F kwamen er dan in voor Sami E, Kamil, Ensar en Mehmed! Onmiddelijk gebruikte Olvac de snelheid van hun linker aanvaller maar deze trapte tweemaal op Senna! In minuut 2 weer Olvac, weer een goede save van Senna maar we keken allemaal naar de bal zonder te bewegen en zo kon Olvac scoren, 2-1! Even later weer Olvac maar nu trapte ze naast! Wij konden alleen dreigen met hoekschoppen! Zo ging een corner van Ilias F voorbij iedereen en ook voorbij het doel! Bij een corner van Olvac ging Senna onder de bal door maar Arthur redde op de lijn! In minnut 60 ging Aaron in de fout, hij moest een bal wegwerken maar wou deze controleren en deed dat niet goed en daar profiteerde Olvac van, 3-1!

Sami E, Kamil en Ensar kwamen er dan in voor Eroll, Aymane en Aaron! Mehmed had teveel last! Sezgin trapte weer een vrije trap van ver maar ver over! Dan kregen we weer een gele kaart na een terkfout van Anas! Dan kregen we in minuut 66 een vrije trap op een mooie plaats voor Ilias F! Deze schoot de bal dan ook mooi binnen, 3-2! Even later dacht Ensar dat hij dat ook kon en jawel, 3-3! Dan pakte Iljo geel omdat hij moest want de snelheid van de aanvaller had hij niet! Ensar schilderde dan een corner op het hoofd van Arthur maar zijn kopbal werd op de lijn gered! De volgende tegenstoot van Olvac was spijtig genoeg wel raak, 4-3! En dan floot de scheids 3 minuten te vroeg af! Anthony vloog naar de scheids om dat te vertellen en kreeg geel! Ook Noureddine ging verhaal halen en gaf een klein duwtje aan de scheids en die zei : je hebt rood! Liet dat niet zien! 4-3 was de eindstand!