Datum

24 oktober 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

We begonnen aan de terugronde thuis tegen Oxaco Boechout! In doel begon Senna, achteraan Mehmed, Sezgin, Iljo en Yassir! Op het middenveld stonden Aaron, Ensar, Kamil, Ilias F en Aymane! Vooraan begon Hamza! Sami E, Milan, Michael en Arthur begonnen aan de kant! Eerst probeerde Oxaco met een schot recht op Senna! Daarna probeerde Aymane maar over! Nog in de eerste minuut trapte Ensar een corner die in eigen doel werd gekopt, 1-0! Toch kwam Oxaco vinnig voor de dag! Plots verscheen Ensar alleen voor de ver uitgekomen doelman maar zijn lob werd gepakt door die doelman! Weer dreigde Oxaco maar weer schoten ze recht op Senna! Aan de overzeide probeerde Ensar het maar ook hij botste op de doelman! Dan stuurde Ensar Kamil diep maar hij schoot voorlangs! En weer lieten we ons vangen door een vrije trap die achter de verdediging werd gelegd maar gelukkig voor ons besloot Oxaco naast!

Sami E, Milan, Michael en Arthur kwamen er dan op voor Hamza, Aaron, Aymane en Mehmed! Al in de eerste minuut kon Sami E een corner van Ilias F binnen tikken, 2-0! Dan kon Ensar alleen op doel gaan maar werd foutief gestopt en penalty, Ensar nam hem zelf maar trapte op de paal! In de zesde minuut kon Michael doorgaan en zijn voorzet werd door Sami E binnen gekopt, 3-0! Even later kreeg Ensar geel! Iljo probeerde nog van ver maar hij besloot op de doelman! Ook Ilias F en een speler van Oxaco kregen dan geel! Sami E kon dan net voor rust doorgaan maar hij besloot op de doelman, het schot daarna van Kamil ging over!

Hamza, Aaron, Aymane en Mehmed kwamen er dan in voor Iljo, Yassir, Ensar en Ilias F! Al na 16 seconden ging de spits van Oxaco  liggen en de scheids dacht dat Arthur hem had neergetrokken, dus penalty! Senna pakte de penalty maar Sezgin raakte de bal dan met zijn hand en dus terug penalty! Nu trapte ze zelf over! Even later kreeg Aaron een aanmaning voor te zagen! Een vrije trap van Oxaco werd door Senna onder de lat weggehaalt! In de 6de minuut ging Hamza door en kon voorzetten tot bij Sami E en 4-0! In de 12de minuut trapte Oxaco van ver naar doel en die bal ging over Senna in doel, 4-1! Senna pakte de bal dan om wat tijd te winnen en kreeg geel! Hamza legde dan goed af voor Aymane maar hij besloot over! Nu kreeg Sezgin een aanmaling voor te zagen! Oxaco vond nu wel de opening maar ze stonden off-side! Helemaal in het slot kreeg Michael geel!

Ilias F, Yassir, Ensar en Iljo kwamen er dan in voor Milan, Kamil, Sezgin en Hamza! Al in de eerste minuut scoorde Oxaco door een corner binnen te koppen!, 4-2! Ensar werd dan diep gestuurd en werd off-side afgefloten maar trapte nog op de bal en kreeg dan geel en dus rood! Senna moest even later uithalen met een mooie reflex op een schot van dichtbij! Aan de overzijde kapte Sami E zich vrij maar de doelman kon zijn trap in corner verwerken! Die corner werd door Ilias F op het hoofd van Sami E gelegd en 5-2! Dan wou de verdediger van Oxaco een bal afschermen tot bij zijn doelman maar Sami E snoepte het leer toch af en scoorde zijn vijfde, 6-2! Sami E stuurde dan Michael diep maar hij besloot voorlangs! Aan de andere kant redde Senna goed! Dan kreeg Iljo ook geel! Arthur werd dan stevig aangepakt en de scheids liet begaan Hij moest er ook af voor Kamil! In de laatste minuut kreeg Oxaco nog geel! Senna haalde dan nog een bal mooi uit de bovenhoek! De laatste kans was voor Oxaco maar ze troffen de lat! Na het fluitsignaal zei Mehmed nog iets tegen de scheids en ook hij kreeg geel!