Gasthuishoeven 2
2640
Mortsel
tel. 03 440 48 81

We hadden iedereen opgeroepen voor deze wedstrijd! Alleen Arthur (vakantie), Sami B (geblesseerd) en Aymane (ziek) waren er niet bij.

We starten met in doel Senna , achteraan Mehmed, Thomas , Iljo en Milan! Op het middenveld stonden Michael, Sezgin, Kamil en Yassir. Vooraan begonnen Ilias F en Anas.We waren vanf minuut 1 veel snediger! We probeerden met diepteballen onze aanvallers te lanceren! Zo kon Michael doorgaan maar hij botste op de doelman! Als we geen dieptebal konden geven probeerde we van ver, zo trof Ilias F de paal in de vijfde minuut! Vooral Michael kreeg nog kansen maar hij botste altijd op de doelman! Vlak voor het einde van de eerste 20 minuten stuurde Ilias F Anas diep en hij bleef kalm, 1-0!

Dan 5 wissels, de 5 bankzitters(Eroll, Aaron, Sami E, Hamza, Ilias E) kwamen erin voor Milan, Thomas, Ilias F, Kamil en Mehmed! Hamza stuurde onmiddelijk Sami E diep en deze bleef rustig, 2-0! Den arbiter ging iets te hard op in het spel! Zo kreeg Michael geel in minuut 27! Sezgin ging dan iedereen voorbij maar hij trapte naast! In de 30 minuut kon Sami E doorgaan en hij legde mooi af voor Michael, 3-0! In minuut 37 werden we gepakt door een counter, 3-1! Sezgin ging vlak voor rust weer stevig door maar de doelman haalde zijn schot mooi uit de winkelhaak! 3-1 was de ruststand!

Na rust kwamen Milan, Thomas, Ilias F, Kamil en Mehmed erin voor Sezgin, Michael, Anas, Iljo en Yassir! In de 2de minuut na rust stuurde Sami E een dieptebal en met 4 man gingen richtingb doel, Kamil bleef kalm en scoorde de 4-1! Na een gele kaart voor Kontich kregen we een penalty door handsbal! Ilias F trapte die maar hij trof de lat, de bal kwam terug bij hem en hij kreeg hem tot bij Milan die iedereen lobte, 5-1! Een mooie 1-2 tussen Milan en Sami E werd door de doelman onschadelijk gemaakt!

De laatste 20 minuten! Sezgin, Michael, Anas, Iljo en Yassir erin voor Eroll, Ilias E, Hamza, Sami E en Aaron! Onmiddelijk ging Yassir diep maar de doelman passeren zat er niet in!  Sezgin probeerde van afstand maar ook nu was de keeper allert! dan in minuut 64 kreeg Michael zijn 2de gele kaart en dus rood! Weer 5 wissels, de bankzitters voor Milan, Mehmed, Thomas, Ilias F en Kamil! Dan in minuut 71 tacklede Aaron op de bal maar toch kreeg Kontich een penalty , 5-2! Vlak hierna kreeg de trainer van Kontich geel voor mekkeren! Yassir dribbelde zich voorbij iedereen en werd foutief gestopt in het penaltygebied! Yassir ging zelf achter de bal staan maar hij besloot op de doelman! Sami E kreeg dan een schietkans maar hij trof de paal! Sezgin kreeg dan nog geel na een tackle! Vlak voor het einde Kon Hamza nog scoren na een afgeblokt schot van Sezgin, 6-2! Dat was ook de eindstand!