Een competitiewedstrijd tegen Bevel! Een ploeg die alles hadden gewonnen! Allemaal tweedejaars! We hadden er veel zin in!

V:  Moncif  -  Aaron  -  Fedor  -  Ejub
M:  Anas  -  Sami B  -  Younes
A:  Aymane  -  Rayan  -  Sami E
Milan, Emirhan, Arthur en Mehmed waren de vervangers

Het begin ging goed over en weer! Bevel werkte onmiddelijk met de lange bal om ons zo op snelheid pijn te doen! En na 5 minuten lukte dat nog, Senna treuzelde iets te lang om de bal weg te werken en de spits zat ertussen en 1-0! Maar even later trapte Younes een vrije trap mooi binnen, 1-1! Alles terug te herdoen! Dezelfde Younes stuurde nu Sami E weg maar hij besloot op de doelman, de bal kwam in de voeten van Ejub maar hij knalde wild over! Dan kreeg Sami B wat ruimte maar zijn schot belandde in de handen van de doelman! Nu lieten we zien dat wij voetballend de betere waren! Sami B kreeg weer de ruimte maar ook nu botste hij op de doelman! Een mooie combinatie tussen Rayan en Younes belandde in de voeten van Aymane maar hij trapte over! Anas kon ook nog uithalen maar los op de doelman!

2)D:  Senna
V:  Ejub  -  Aaron  -  Mehmed  -  Arthur
A:  Sami E  -  Milan  -  Emirhan

Senna werkt een terugspeelbal slecht weg in de voeten van Bevel, ze wilden hem lobben maar de bal ging naast! De eerste echte kans voor ons was voor Sami B maar hij trapte naast! Na 30 minuten spelen begin Aaron een fout waarvoor hij geel kreeg! Bevel kreeg een vrije trap maar ze konden niemand bereiken! Dan ging Mehmed even aan een tegenspeler hangen om de counter eruit te halen en dat kostte hem ook geel! In minuut 35 ging Anas even dribbelen en hij werd gehaakt in de 16 en dus penalty! Anas ging zelf achter de bal staan en 1-2! Vlak voor rust kreeg Younes wat ruimte en stuurde Milan diep en deze kon in twee tijden de bal binnen werken, 1-3! Bevel kon ook nog uitbreken op snelheid maar het doel werd niet gevonden!

3)D:  Senna
V:  Moncif  -  Mehmed  -  Fedor  -  Arthur
A:  Aymane  -  Milan  -  Ejub

We leden onmiddelijk balverlies centraal op het veld en dat werd afgestraft, 2-3! Bevel geloofde nu terug in hun kansen! En wij vergaten plots om te voetballen! We liepen achter de bal aan! Zo kwam Bevel weer maar ze trape naast! In minuut 49 trapte ze van afstand en de bal was ongrijpbaar voor Senna, 3-3! Sami E kwam er dan In voor Arthur die teveel pijn had! Ejub werd dan weer achteruit gezet! Dan kreeg bevel een vrije trap maar die ging ver over! In minuut 52 kreeg Milan de bal een paar meter buiten de 16 en hij haalde uit en de bal ging wodermooi binnen in de winkelhaak, 3-4! Bevel bleef nu wel het gretigst! Na een corner kon er gekopt worden maar Senna stond op de juiste plaats! Ejub liet zich dan aftroeven en dat werd afgestrafd, 4-4! Maar dan ging Aymane door en hij vond Sami E die rustig binnen legde, 4-5! Bevel probeerde nog vanop afstand maar Senna haalde hem wondermooi uit zijn doel!

4)D:  Senna
V:  Aaron  -  Mehmed  -  Fedor  -  Ejub
A:  Emirhan  -  Rayan  -  Sami E

Bevel dreigde eerst maar naast! Dan namen we het spel terug in handen! Rayan kreeg de kans maar hij besloot op de doelman! In de 70ste minuut ging Sami E stevig door, hij botste op de doelman dei de bal in de voeten van de goed gevolgde Rayan duwde en 4-6! Anas draaide nog een vrije trap op het hoofd van Sami E maar hij kopte over! Nu stuurde Anas Rayan diep maar de doelman passeren zat er niet in! Younes en Sami E probeerde nog maar telkens naast! Ook Bevel kwam nog 1 keer maar Senna pakte! 4-6 was de eindstand! Zeer goede wedstrijd en dikke proiciat jongens!