V:  Robbe  -  Fedor  -  Ejub  -  Moncif
M:  Anas  -  Sami B  -  Younes
A:  Emirhan  -  Nicolas  -  Aymane
Jasper, Milan en Sami E waren de vervangers

Onmiddelijk kon Nicolas doorgaan maar deze stond buitenspel! Nog in de eerste minuut probeerde Sami B maar zijn poging ging voorlangs! Nicolas vond dan met een lob de vrijstaande Sami B maar nu besloot hij op de doelman! Oxaco probeerde ook gevaarlijk te zijn maar ze kopte veel te zwak naar doel! Dan ging Nicolas door en scoorde ook maar de scheids had een fout gezien! Kennedy  protesteerde en kreeg geel! Na 12 minuten moesten Aymane en Nicolas van positie wisselen! Younes kon dan aanleggen maar hij trof de paal! Even later stuurde Younes Sami B diep maar ook nu trapte hij op de doelman, deze moest de bal lossen en Nicolas was er het snelst bij, 1-0! In minuut 15 stuurde Younes Emirhan diep langs de lijn, deze vond de vrije Sami B maar hij schoot over! Weer kreeg Younes de ruimte en nu haalde hij uit van buiten de 16 , 2-0! Aymane vond dan Nicolas maar de doelman lag in de weg! Met een korte corner kon Younes weer uithalen maar deze keer ging de bal over!

2)D:  Senna
V:  Robbe  -  Fedor  -  Ejub  -  Milan
M:  Anas  -  Sami B  -  Jasper
A:  Emirhan  -  Aymane  -  Sami E

De eerste kans was voor ons, Sami B vond de mee opgekomen Milan maar hij besloot over! Sami E stuurde dan Japer weg maar hij stond buitenspel! In minuut 27 probeerde Sami E maar zijn poging ging via de benen van de doelman naast! Dan kon Anas trappen maar de doelman kon de bal weg boksen! Ejub kreeg dan na een klein duwtje een verwittiging van de scheids! Aymane werd dan mooi vrij gezet maar deze trapte op de doelman! Vlak voor de rust trok Fedor mee naar voor maar uithalen lukte niet, de bal viel in de voeten van Anas die met een punter scoorde, 3-0!

3)D:  Senna
V:  Moncif  -  Fedor  -  Ejub  -  Milan
A:  Nicolas  -  Jasper  -  Sami E

Oxaco dreigde na rust eerts maar ze schoten over! Maar dan namen we het initiatief over! Een mooie voorzet naar Jasper werd teniet gedaan omdat deze niet dierf koppen! Toch probeerde Oxaco op de counter en nu kregen ze wel de ruimte maar de lat lag in de weg! Dan kon Moncif doorgaan op de flank, zijn voorzet botste over Jasper maar Nicolas was er snel bij om binnen te koppen, 4-0! Een minuutje later stuurde Moncif Nicolas diep en nu bleef hij kalm, 5-0! Weer probeerde Nicolas maar nu trof hij de lat! In minuut 52 vond Younes weer Nicolas en weer trof hij raak, 6-0! Sami E kreeg dan een vrije kopkans maar deze ging over! Dan gingen we met 4 man naast de bal, zo kreeg Oxaco een kans maar ze trapten naast! Ook Younes probeerde maar naast! Nicolas ging door en dribbelde vele maar in plaats van te passeren ging hij voor eigen succes maar de doelman zat ertussen! Zowel Younes en Anas probeerden nog maar telkens lag de doelman in de weg!

4)D:  Senna
V:  Moncif  -  Robbe  -  Ejub  -  Milan
M:  Emirhan  -  Aymane  -  Younes
A:  Anas  -  Jasper  -  Nicolas

Anas begon heel gretig aan het laatste kwart! Zijn eerste poging ging naast! Ook Oxaco probeerde met een vrije trap maar deze ging over! Weer Anas die zich een weg naar doel dribbelde maar hij besloot voorlangs! Even later weer Anas maar nu trapte hij voorlangs! Toch kon Oxaco tegen prikken maar nu besloten ze op de paal! Weer Anas die nu werd gepakt in de 16 maar de scheids gaf geen penalty! Aymane probeerde dan 2 keer te trappen naar doel maar telkens besloot hij te zwak op de doelman! Anas ging nu weer door en in plaats van te passeren besloot hij zelf op de doelman! Ook Jasper werd diep gestuurd maar de doelman passeren zat er niet in! Dan kregen we een vrije trap die Younes nam maar de lat was de bestemming! Achteraan gingen we dan in de fout maar Senna bracht redding! Sami E kwam er dan in voor Anas! Oxaco probeerde vanop afstand maar over! En dan minuut 77, een diepe bal van Oxaco die Senna wou laten buiten lopen! Dit deed hij met een klein schouderduwtje en de scheids gaf penalty! Senna moest zich nu gewonnen geven, 6-1! Sami E wou zijn doelpunt maar hij gaf een mooie assist aan Nicolas die in twee keer afwerkte, 7-1! Helemaal op het einde kreeg Senna nog geel maar niemand begreep waarom!