De volgende competitie wedstrijd op City Pirates Antwerpen!

V:  Moncif  -  Fedor  -  Ejub  -  Arthur
M:  Anas  -  Sami B  -  Younes
A:  Nicolas  -  Aymane  -  Sami E
Robbe, Jasper, Milan en Emirhan waren de vervangers

Vanaf het begin speelden we op de helft van de City Pirates! Na 4 minuten kreeg Moncif geel na een klein duwtje in het midden van het veld! We waren beter maar kwamen niet tot kansen! Na 8 minuten moesten Sami E en Nicolas van kant wisselen! City Pirates wou er ook is uit komen maar ze liepen buitenspel! Anas stuurde even later Nicolas diep maar deze besloot van te ver  naast! Plots stond Sami B aan het strafschoppunt vrij met de bal maar de doelman kon de bal in hoekschop duwen! Anas probeerde ook maar zijn schot werd afgeblokt! In de laatste seconden van het eerste kwart brak City uit en ze konden alleen op Senna afgaan maar ze besloten naast!

2)D:  Senna
V:  Milan  -  Fedor  -  Ejub  -  Robbe
A:  Sami E  -  Emirhan  -  Jasper

De eerste poging was van Sami B maar hij besloot naast! Even later kon Sami E doorgaan, ging voorbij de doelman maar moest iets te ver uitwijken zodat zijn voorzet Jasper nog wel bereikte maar verder niks! In minuut 27 stuurde Younes Sami E diep en deze kon een twijfelende keeper verschalken, 0-1! City probeerde ook eens maar hun poging ging naast! Ze kregen dan een vrije trap maar de bal ging recht in de handen van Senna! Anas probeerde iets teveel te dribbelen en dat resulteerde in balverlies! In de 36ste minuut kon Jasper doorgaan tot tegen de achterlijn, hij legde goed terug en Younes knalde binnen, 0-2! Emirhan vond dan de vrijstaande Sami E maar deze werd buitenspel afgefloten! De laatste poging in dit kwart was van Younes maar hij schoot naast!

3)D:  Senna
V:  Robbe  -  Ejub  -  Arthur  -  Moncif
A:  Milan  -  Aymane  -  Nicolas

Nicolas was iets te hevig en liep buitenspel! Even later kon hij doorgaan op de flank, vond Milan die mooi aflegde voor Aymane en 0-3! Weer Younes vanop afstand en weer naast! In de 50ste minuut kon Nicolas doorgaan en nu vond hij Sami B die rustig binnen legde, 0-4! Dan werd Anas weg gestuurd en kon alleen op de doelman afgaan maar hij besloot er pal op! Ook Younes probeerde vanop afstand maar de bal ging recht op de doelman af! City kreeg dan geel na een overdreven reactie! Nicolas kon dan weer doorgaan op de flank maar hij besloot in het zijnet! En dan minuut 58, een verdediger van City wou de bal afschermen maar de duivelse Aymane pakte het leer af en vond Sami B die afrondde, 0-5!

4)D:  Senna
V:  Robbe  -  Ejub  -  Fedor  -  Moncif
M:  Anas  -  Jasper  -  Younes
A:  Sami E  -  Emirhan  -  Nicolas

Onmiddelijk kregen we een corner, Younes nam deze rechtstreeks en hij belandde op de voet van Nicolas aan de tweede paal, 0-6! In minuut 67 kon Nicolas doorgaan, hij botste met de doelman maar stond snel recht, de verdediger was met de bal blijven staan en Nicolas pakte hem af en werd dan foutief gestopt! Penalty! Robbe ging achter de bal staan en jawel 0-7! Ook City probeerde maar ze besloten voorlangs! Younes probeerde weer maar naast! Dan kreeg Anas de ruimte maar hij trapte recht op de keeper! Dan werd Anas hard getackeld, rood was het gevolg! Moncif wou Anas helpen en ging een beetje door het lint! Kennedy zag dat en haalde Moncif eraf voor Arthur! Een volgende vrije trap van Anas ging ook recht in de doelman zijn handen! In minuut 77 kon Jasper een uittrap onderscheppen en hij twijfelde niet en knalde lekker binnen, 0-8! Anas wou zijn doelpunt maar ook nu weer trapte hij op de keeper! In de laatste minuut haalde Anas weer uit, de doelman pakte en liet dan de bal op een knullige manier los en Nicolas was er snel bij, 0-9! Dan floot de scheids af!