1)D:  Robbe
V:  Milan  -  Aaron  -  Fedor  -  Jasper
M:  Moises  -  Anas  -  Younes
A:  Nicolas  -  Aymane  -  Sami E

Oxaco dreigde eerst maar ze trapten naast! Aan de andere kant trapte Anas op de doelman! In minuut 3 kon Sami E doorgaan op de flank, kapte naar binnen en vond Nicolas maar hij trapte over! Even later stuurde Nicolas Sami E diep en nu werkte hij goed af, 0-1! Moises mocht dan een vrije trap nemen maar deze ging ver over! In minuut 11 stuurde Milan Anas diep langs de flank en zijn voorzet werd door een verdediger binnen gewerkt, 0-2! Weer dribbelde Anas zich een weg naar het doel, het dribbelen werd over genomen door Sami E die de vrijstaande Nicolas vond maar hij trapte over! In de 16de minuut ging Nicolas diep, hij zette voor en ook nu tikte de verdediger de bal in eigen doel, 0-3! Younes probeerde ook vanop afstand maar hij besloot op de doelman! Helemaal op het einde van het eerste kwart haalde Oxaco uit maar Robbe redde met de voet!

2)D:  Robbe
A:  Nicolas  -  Emirhan  -  Sami E

Sami E werd onmiddelijk diep gestuurd door Anas, hij lobte over de uitgekomen doelman en trapte dan op de lat, Nicolas was goed gevolgd en kon binnen duwen, 0-4! Toch probeerde Oxaco weer van ver maar ook nu stopte Robbe de poging met de voet! Even later stuurde Moises Nicolas diep en werkte hij goed af, 0-5! Zowel Younes als Anas probeerde nog vanop afstand maar telkens in de handen van de keeper!

3)D:  Jasper
V:  Milan  -  Aaron  -  Fedor  -  Robbe
A:  Aymane  -  Emirhan  -  Sami E

Younes was de eertse die probeerde maar over! Oxaco deed het dan nog slechter met een schot dat nog meer het doel miste! Toch bleven ze proberen maar zonder succes! Maar ze kwamen dichter en dichter en jawel Jasper moest zelfs redden! Younes kon dan weer aanleggen maar naast! Moises stuurde dan Sami E diep maar nu botste hij op de doelman! Jasper speelde de bal dan slecht uit (in de voeten van Oxaco) en hij werd gelobt maar de paal bracht redding! Nu stuurde Moises Sami E diep en daar was de 0-6! Even later stuurde Anas Sami E diep en in geharrewar (tussen verdedigers en doelman) kreeg Sami E de bal binnen, 0-7! Moises moest dan geblesseerd naar de kant! Kennedy besloot om hem niet onmiddelijk te vervangen! Dan gaven we achteraan iets teveel ruimte weg, eerst trapte Oxaco op de paal maar hun tweede poging ging binnen, 1-7! Anas ging nog door maar hij kon de doelman niet passeren!

4)D:  Jasper
V:  Milan  -  Fedor  -  Robbe
M:  Aaron  -  Anas  -  Younes  -  Emirhan
A:  Aymane  -  Nicolas  -  Sami E

Nicolas kon onmiddelijk uithalen maar de doelman redde! Aymane kreeg de bal dan mooi voor maar Sami E kon er net niet bij! En plots was daar Oxaco en 2-7! Even later kreeg Emirhan geel! Sami E kon dan weer doorgaan en nu rondde hij af , 2-8! Even later ging Sami E weer diep, nu botste hij op de doelman maar Nicolas kreeg de bal tot bij Anas die binnen tikte, 2-9! We lieten Oxaco nu ook wat komen maar ze vonden het doel niet! Nicolas kon weer op de doelman afgaan maar passeren lukte niet! Toch jaagde Nicolas de doelman op en veroverde zo de bal, hij legde af voor Aymane die binnnen tikte, 2-10! Nicolas kreeg nog de kans op de 11de maar hij trapte naast! En dan deed de scheids iets wat hij al heel de wedstrijd wou doen, Emirhan rood (2 maal geel) geven! Dit was echt lachwekkend! Maar ja toch goed gespeeld jongens!